Apple sier farvel til den ikoniske kileformen på MacBook'ene.
Apple sier farvel til den ikoniske kileformen på MacBook'ene.

Annonse


Fullpakket høstsesong fra Apple inkluderer nydesignet MacBook Pro

Apple forventes å lansere de nydesignede 14- og 16-tommers MacBook Pro en gang mellom september og november – og det som en del av enda en høstsesong fullpakket av produktlanseringer, om vi skal tro Bloomberg-journalisten Mark Gurman.

Kommer i produksjon i tredje kvartal

I siste utgave av sitt nyhetsbrev sier Gurman at de nye MacBook Pro’ene vil komme i produksjon i tredje kvartal og kan forventes lansert “senest mellom september og november”. Apple kunngjorde ifjor en oppdatert MacBook Air, MacBook Pro, og Mac mini med M1-motor i november.

Ifølge Gurman hadde Apple opprinnelig planlagt å lansere de nye MacBook’ene tidligere iår, men ble forsinket på grunn av komplikasjoner med mini-LED-produksjonen.

Høy etterspørsel forventes

Det forventes høy etterspørsel etter de nye MacBook Pro’ene på grunn av flere viktige endringer og funksjoner. På toppen av et nytt, flatt design uten den ikoniske kileformen og flere porter, planlegger Apple å inkludere mini-LED-skjermer i de nye bærbare datamaskinene, samme som i high end-produktet iPad Pro 12,9’’ fra april iår. Raskere Apple-silisiumchips vil også være en salgsdriver for de nye MacBook’ene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse