Apple TV
Mulig oppkjøp av selskap som allerede produserer Apple TV +-innhold.

Annonse


Apple snuser på nok et filmstudio

A24, et film- og TV-studio som allerede produserer innhold for Apple TV +, byr seg frem for salg og Apple blir sagt å være en av de interesserte.

23–26 milliarder kroner

Filmer som “Hereditary”, “Moonlight”, “Lady Bird” og “Midsommar” kommer fra A24. A24 er også ansvarlig for Apple TV +-innhold som inkluderer “Mr. Corman” og “On the Rocks”. De jobber også med kommende filmer som “Sharper”, “The Sky is Everywhere”, “The Tragedy of Macbeth”, “Bride” med flere.

A24 byr seg frem for mellom to og en halv til tre milliarder dollar (23–26 milliarder kroner), og de har snakket med potensielle kjøpere i halvannet år. Det er ikke klart om disse diskusjonene fremdeles pågår ettersom en kilde nær selskapet sier at A24 nå er fokusert på utvidelse.

Samarbeid siden 2018

Noen av kildene sier at Apple og A24 allerede i 2018 diskuterte et potensielt oppkjøp da de inngikk en flerårig filmavtale. Andre kilder sier at samtalene er langt ferskere.

Les ITavisen: Med Apple TV + på shoppingrunde

At Apple ønsker å befeste sin posisjon på produksjonssiden av filmindustrien underbygges også av andre ferske rykter om at de har vist interesse for Reese Witherspoons produksjonsselskap Hello Sunshine.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse