Reese Witherspoon (Wikimedia Commons)
Witherspoon ønsker å selge medieselskapet Hello Sunshine og Apple nevnes som en potensiell kjøper. Wikimedia Commons

Annonse


Med Apple TV + på shoppingrunde

Den populære skuespilleren Reese Witherspoon har en tid jobbet med Apple TV + og båndene dem imellom kan bli sterkere i fremtiden. Witherspoon ønsker å selge medieselskapet Hello Sunshine og Apple nevnes som en potensiell kjøper.

Kjøpslår med Apple

Hello Sunshine som er verdsatt til rundt én milliard dollar eller rundt 8,7 milliarder kroner, har de siste månedene åpnet døren på gløtt for salg. Witherspons joint venture er i samtaler med ingen ringere enn Apple, som angivelig er interessert i å kjøpe Hello Sunshine.

Selskapet skal ha innledet samtaler om et mulig salg med flere interesserte parter og en av disse er Apple.
Hello Sunshine utforsker alternativene i samarbeid med en investeringsbank, med det er ingen garantier for at selskapet vil finne en kjøper.

Mediepersonligheter fra Hollywood

Witherspoon som er kjent for sin rolle i HBOs Big Little Lies og i Apples The Morning Show, har skapt Hello Sunshine i samarbeid med andre mediepersonligheter (les: kjendiser) i Hollywood. Skuespillerinnen grunnla selskapet i 2016 med formål å produsere innhold for kvinner på plattformer som TV, bøker etc.

Hello Sunshine produserer The Morning Show, Truth Be Told, My Kind of Country, Surface og The Last Thing He Told Me for Apple TV +. Det står også bak Hulus Little Fires Everywhere og andre populære show.

Annonse
Flere originalproduksjoner

Apple ønsker å blåse opp Apple TV +-katalogen og jakter på rettighetene til filmer, TV-serier og avtaler med kjente artister. Et oppkjøp av Witherspons selskap kan resultere i enda flere originale produksjoner fra Apple TV +.

Reese Witherspoon. Wikimedia Commons

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse