GTA 6
Takket være den konstante inntektsstrømmen fra GTA 5 har Rockstar den luksusen det er å kunne ta seg rikelig tid til utvikling av oppfølgeren.

Annonse


Til deg som har ventet lenge på GTA 6: Vær forberedt på å vente mye lenger!

Grand Theft Auto 5 kom 17. september 2013. Fansen har i nesten åtte år ventet på en oppfølger, men må ifølge en lekker med en solide meritter, fortsatt måtte vente på neste hovedutgivelse til 2025. Uttalelser fra et aksjonærarrangement i moderselskapet Take-Two som eier Rockstar, bygger opp under spådommen.

Kommer som moderne Vice City-versjon

Tom Henderson som tidligere har lekket Call of Duty- og Battlefield 2042-detaljer – hevder i en video at GTA 6 vil bli satt i en moderne Vice City-versjon. Dette strider mot tidligere rapporter om at GTA 6 ville bli lagt til 1980-tallet. 

Det er flere grunner til at fansen må belage seg på å vente. Henderson sier at Rockstar i kjølvannet av rapporter om tøffe arbeidsforhold i tiden før Red Dead Redemption 2 kom ut, legger større vekt på de ansattes trivsel og frihet til å skape. Takket være den konstante inntektsstrømmen fra GTA 5 har Rockstar også den luksusen det er å kunne ta seg rikelig tid til utvikling av oppfølgeren.

Kommer til PS5, Xbox Series X | S og PC

Det antas at den nye GTA kommer til PS5, Xbox Series X | S og PC. Henderson la til at siden Rockstar vil unngå forsinkelser, vil ikke GTA 6 bli kunngjort før de er rimelig trygg på fremdriften. 

Det er verdt å være skeptisk til GTA 6-rapporter inntil Rockstar offisielt avslører spillet, men Hendersons lekkasjer stemmer overens med tidligere lekkasjer.

Annonse