Qualcomm øker hastigheten med tyve prosent med siste flaggskipsprosessor.

Annonse


Mobil-prosessoren Snapdragon 888 Plus er en kraftplugg designet for spill

Mobile World Congress 2021 åpnet igår i Barcelona. Qualcomm viste frem en oppgradert og enda kraftigere utgave av sin flaggskipsprosessor Snapdragon 888.

3 GHz klokkehastighet

Snapdragon 888 Plus har fått økt klokkehastighet, Kryo 680 CPU går fra 2,84 GHz til 2,995 GHz (som Qualcomm avrunder til 3 GHz i markedsføringen).

Qualcomms sjettegenerasjons AI-motor blir også oppgradert. Snapdragon 888 kunne klare 26 AI-TOPS (trillions el. tera operations per second). 888 Plus mestrer 32 TOPS, den er altså omtrent 20 prosent kraftigere.

Oppdateringer midtveis i året av de beste produktene er ikke nytt for Qualcomm. De gjorde tilnærmet det samme da de kom med Plus-modeller av Snapdragon 855 og 865. Selskapet hadde også en slags Plus-pluss-oppgradering av 865 i begynnelsen av 2021 med lanseringen av Snapdragon 870.

Snart har folk den i hendene

Det vil sannsynligvis ikke vare lenge før Snapdragon 888 Plus begynner å dukke opp mellom hendene på folk. Qualcomm sier at de første telefonene med brikken skal lanseres i tredje kvartal 2021. Honor har allerede sagt at de vil bruke den nye brikken i det kommende Magic 3-flaggskipet. Motorola, Vivo, Xiaomi og Asus planlegger også telefoner med Snapdragon 888 Plus.

Vår siste flaggskip i 8-serien gir deg de premiumopplevelsene du fortjener. Det er en plattform som forvandler enheten til et profesjonelt kamera, en intelligent personlig assistent og en super spillrigg som er globalt tilkoblet med 5G multi-gigabit-hastigheter.

Qualcomm

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse