Cyberpunk 2077
Ikke alle brukerne er enig.

Annonse


Cyberpunk 2077 er “tilfredsstillende stabilt”

CD Projekts administrerende direktør og grunnlegger Adam Kiciński sier at han er “ganske fornøyd” med stabiliteten og ytelsen til Cyberpunk 2077. Han kaller siste versjonen “tilfredsstillende” – til tross for at brukere på alle plattformer melder om det motsatte.

Kontinuerlige oppdateringer

I kommentaren sier Adam Kiciński at CD Projekt “kontinuerlig oppdaterer” spillet for å rette feil og de er fornøyd med stabiliteten etter de siste oppdateringene.

Vi har nådd tilfredsstillende stabilitet og vi har også jobbet med ytelsen generelt. CD Projekt vil gjøre forbedringer i de generelle systemene som spillerne har klaget på.

Adam Kiciński

‘Mostly Positive’-vurdering

Vis innlegg

Steam-versjonen av Cyberpunk 2077 holder på sin ‘Mostly Positive’-vurdering selv om flere ferske anmeldelser er ‘blandede’ og påpeker feil tross forsøkene på å luke dem ut. Tidligere denne uken kom spillet tilbake til PlayStation Store etter overraskende å ha blitt trukket tilbake i desember, men med advarsel om at det ikke “anbefales” på PS4.

“Jobber med ikke-annonserte spill”

Cyberpunk 2077 har hatt en lang vei å gå og det er jo godt at CD Projekt fortsetter å fikse feil. Vi forventer også flere titler fra Cyberpunk-studioet ettersom Kiciński bemerker at studioet jobber med ikke-annonserte spill “som en del av franchiser vi har”. De har snakket om ytterligere Witcher og Cyberpunk-spill en stund, så Witcher 4 er kanskje ikke så langt unna.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse