High-end MacBook Air.
High-end-versjon ryktes å være klar i annen halvdel av året.

Annonse


Apple utvikler en helt ny type MacBook Air

Bloombergs Mark Gurman har mange ganger vist seg å ha presis innsikt i hva Apple driver med. Han har gjentagne ganger nevnt at Apple har planer om en oppskalert high-end ‌MacBook Air‌. Apples analytiker Ming-Chi Kuo og lekkeren Jon Prosser har også referert til en high-end-utgave av MacBook Air.

High-end MacBook Air

Ifølge Mark Gurman vil high-end-versjonen av MacBook Air komme med to USB-C-porter og en kraftigere chip, sannsynligvis en etterfølger til Apples M1-brikke med samme antall kjerner, men den vil kjøre raskere. Det forventes også en økning av grafikkjerner fra syv eller åtte til ni eller ti.

Denne MacBook Air-utgaven vil plassere seg over de nåværende MacBook Air-modellene med M1-brikken, men under MacBook Pro. Prosser la nylig frem lekkede bilder som sies å skildre neste generasjons AirBook.

Kileformen blir borte om vi skal tro Jon Prosser.

Ifølge Prosser vil den oppskalerte ‌MacBook Air‌ komme i en rekke farver, omtrent som 24-tommers iMac, og den vil ha større funksjonstaster, men mindre styreflate.

Annonse
Kileformen forlates

Den største designendringen fra dagens MacBook Air ser ut til å bli at Apple går bort fra den etterhvert ikoniske kileformen. Til gjengjeld vil den bli betydelig tynnere.

Andre funksjoner som ryktes å inkluderes er en mini-LED-skjerm og MagSafe-ladeport.

Annen halvdel av 2021 – eller neste år

Gurman mener at high-end MacBook Air tidligst kan lanseres i annen halvdel av 2021 eller tidlig i 2022. Den samme tidsrammen er også antydet av Prosser.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse