Annonse


Bethesda beklager at Starfield kun kommer til PC og Xbox

Playstation-spillere i harnisk etter at det ble klart at RPG-spillet Starfield kun kommer ut på Microsoft-eide plattformer.

Etterlengtet av mange

Under E3 i forrige uke kom den endelige bekreftelsen på at det etterlengtede RPG-spillet, Starfield fra Bethesda, kun kommer til PC, Xbox Series X/S og Xbox Cloud.

Dette betyr at Playstation og andre plattformer ikke får dette spillet, og selv om det lå litt i kortene etter at Microsoft kjøpte opp ZeniMax Media i fjor så har det strødd salt i såret hos noen Playstation-spillere. Pete Hines, nestkommanderende i Bethesda, var den som måtte krype til korset og komme med en unnskyldning.

Det er hva det er

Det var under ett intervju med Gamespot at lederen i spillselskapet sa at:

Annonse
Hvis du er en stor fan av tingene vi lager, og et spill vi lager ikke lenger er tilgjengelig på plattformen din, forstår jeg om du er ulykkelig eller forbanna, eller hva som helst, jeg skjønner det. Dette er alle virkelige følelser og frustrasjoner. Hvordan skal du takle det, jeg har ikke den fjerneste anelse. Jeg vil aldri finne på å si: ‘Å, slik kan du gjøre det bedre og føle deg bedre.

Pete Hines i intervjuet med Gamespot

[…] Jeg vet ikke hvordan jeg skal dempe frykten og bekymringene til PlayStation 5-fansen annet enn å si, vel, jeg er også en PlayStation 5-spiller, og jeg har spilt spill på den konsollen, og det er spill jeg Jeg fortsetter å spille på det, men hvis du vil spille Starfield, PC og Xbox, beklager. Alt jeg virkelig kan si er ‘jeg beklager’, fordi jeg er sikker på at det er frustrerende for folk. Men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det.

Når alt er sagt og gjort er det nå rimelig klart at Bethesda ikke har noen planer om å få Starfield over på Playstation med det første.

Starfield skal slippes 11. november 2022, og utvikles på Creation Engine 2. Det ble sluppet en trailer med in-game grafikk for noen dager siden som du kan se her:

Hva tenker du? Hadde du gledet deg til å spille Starfield på PS5?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse