Denne høyttaleren er ikke offisielt lansert enda, men var å finne på de amerikanske sidene til IKEA en kort stund.
Denne høyttaleren er ikke offisielt lansert enda, men var å finne på de amerikanske sidene til IKEA en kort stund.

Annonse


Bilderamme-høytaler fra IKEA og Sonos avslørt

Noen hos IKEA har vært litt ivrige og publiserte et Symfonisk-produkt som ikke er lansert enda.

En glipp

Vi har tidligere skrevet om at Sonos og IKEA jobber sammen om nye nye produkter, men frem til nå har det vært lite detaljer rundt hva de skal komme med, nå vet vi litt mer.

Det var nok en glipp at produktet ble publisert på hjemmesidene til IKEA, for nå er det fjernet igjen, men den korte stunden det lå ute var nok til at vi fikk en sniktitt på hvordan produktet kommer til å se ut samt prisen i USA.

Les også: Ser du at dette er en høyttaler?

Annonse


For det var på de amerikanske sidene til IKEA at produktet lå ute en stakket stund, der var prisen satt til 199 USD, ca 1650 kroner. Høytaleren skal ha utskiftbare frontdeksler og rammene kommer i enten sort eller hvit. Slik kan du sette ditt eget preg på de, på samme måte som man kan med alle de andre produktene i Symfonisk-serien.

Høyttaleren med hvit front og hvit ramme Kilde: Ikea
Høyttaleren med svart front og svart ramme. Kilde: Ikea

Støtter Airplay2

Den flyktige produktsiden gir også informasjon om at høyttaleren skal støtte Apple sin AirPlay2, stereo-parring, og skal kunne gi bakgrunnslyd når de brukes sammen med Sonos Arc eller Beam. Du kan selvsagt også styre denne via Sonos-appen slik som tidligere produkter i serien.

Tidligere teasere fra IKEA har vist frem produktet slik. Kilde: IKEA

En av to

Produktet som enda ikke er offisielt lansert er ett av to nye produkter som skal komme ut av samarbeidet mellom de to selskapene og skal etter sigende annonseres 14. juni. Det andre produktet som det ryktes at det jobbes med er en fornyet versjon av bordlampehøyttaleren.

Les også: Nå er disse lansert i Norge

Annonse


Annonse


Annonse