IKEA og Sonos' veggpynt med lyd kan bli seende ut som et hvilket som helst annet bilde fra IKEA, men foreløpig er lite avslørt. (Ill: IKEA)

Annonse


Ser du at dette er en høyttaler?

IKEA og Sonos hinter om nye produkter i IKEA-serien “Symfonisk” som etter sigende ikke er så langt unna butikkhyllene. Ingen av selskapene har sluppet annet enn en Instagram-story, men et patent som har dukket opp hos amerikanske FCC avslører mer.

Sonos på Instagram. (Ill: Pocket-lint)

Ifølge The Verge er en ny oppdatert versjon av Symfonisk trådløs bordlampe-høyttaler på vei. Lampen, som har en høyttaler med omtrent samme lydkvalitet som Sonos Play 1, forventes å komme i salg til samme pris som den originale lampen: 1699 kroner.

Ser du at dette er en høyttaler? (Ill: IKEA)

Veggkunst med lyd

Det ser ikke ut som at Symfonisk trådløs bokhyllehøyttaler får noen oppdatering i denne runden. Derimot ser det ut til at Sonos og IKEA planlegger å slippe et helt nytt produkt: Veggkunst med lyd.

På forsiden kan produktet se ut som hvilket som helst annet bilde fra IKEA, mens baksiden kan bli fyllt med høyttalerteknologi.

Annonse


Om det er snakk om et produkt som både består av høyttaler og veggpynt i ett, eller om høyttaleren kan flyttes mellom forskjellige kunstverk er usikkert.

Forhåpentligvis er sistnevnte tilfellet slik at man ikke låses til gule taxier i New York eller annen IKEA-kitsch.

Sannsynligvis ikke så langt unna

Akkurat når IKEA og Sonos planlegger å slippe de nye produktene har de ikke sagt noe om, men dokumentene hos FCC gikk igjennom i begynnelsen av måneden, noe som kan vitne om at produktet ikke er så alt for langt unna.

I mellomtiden kan vi kose oss med Sonos’ nye reisehøyttaler “Roam” som kommer i butikkene 20. april for 1799 kroner. Vår test av Roam kan du lese her: