Annonse


Apple erkjenner podcast-appen ikke er god nok – utsetter podcast-abonnement

Apple lanserte iOS 14.6 og introduserte abonnement for podcasts.

Utsetter den nye podcast-tjenesten grunnet mangler og tekniske problemer

Planen var å ha det klart før juni, men nå erkjenner selskapet at de trenger mer tid til å finpusse podcast-appen:

For å forsikre oss om at vi leverer den beste tjenesten for skapere og lyttere, så lanserer vi i stedet Apple Apple Podcasts Subscriptions og kanaler i juni. Vi vil kommunisere fortløpende oppdateringer i forhold til tilgjengelighet, best praksis og hjelp til å klargjøre abonnementene og kanalene.

Apple

Selskapet vil også måtte feilrette Podcasts Connect som har opplevd nedetiden i våres. Hva angår selve appen så erkjenner Apple at ikke er lagt til rette som det burde for podcast-tjenesten, så planen er derfor å forbedre bibliotek-funksjonen «i løpet av de kommende ukene»..

Annonse


Annonse


Annonse