Nyheter og oppdateringer tilpasset deg, lett tilgjengelig som en widget i Windows 10.

Annonse


Windows 10 kommer med “Nyheter og interesser”-widget for å holde deg oppdatert

Det er dags for en ny samle-oppdatering av Windows 10 og denne versjonen, build 19043.1023 inneholder den nye funksjonen “News and interests”.

Valgfri oppdatering

Vi nærmer oss slutten av måneden og det er tiden for en ny samle-oppdatering for Windows 10, og idag får Windows 10 versjon 21H1, 20H2 og 2004 alle en rimelig omfattende oppdatering. Som vanlig er dette snakk om en valgfri installasjon, men alle endringer som finnes i denne oppdateringen kommer til å bli rullet inn i neste “Patch Tuesday” som er en obligatorisk installasjon.

Alle tre versjonene får samme oppdatering denne gangen og den har fått versjonsnummer KB5003214. Du kan laste ned oppdateringen manuelt her.

Nyheter og interesser

Det som er av størst allmenn interesse i denne oppdateringen er funksjonen “Nyheter og interesser”, denne funksjonen er nå blitt tilgjengelig for alle.

Annonse




Lett tilgjengelig som en widget finner du nye “News and interests” i Windows 10. Kilde: Microsoft

Om du ikke vil ha denne funksjonen så kan du fjerne den ved å følge instruksjonene som er beskrevet her. Microsoft på sin side har sagt at denne nye funksjonen skal være uten reklame og at det skal lære og bli bedre over tid basert på valgene du gjør og interessene du oppgir.

Vær oppmerksom på at det er noen kjente problemer med denne oppdateringen, du kan se om det er lurt for deg å oppdatere akkurat nå ved å lese denne artikkelen fra Microsoft.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse