BeatsStudioBuds
Beats Studio Buds høres ut som nok et ørepropper-produkt i mellomsjiktet.

Annonse


Her er nye Beats

iOS og FCC, det amerikanske godkjennings-organet for elektronikk, har allerede avslørt nye Beats. Nå er produktet lekket i form av et par bilder.

Dette er Beats Studio Buds

Det er MySmartPrice som ble tilsendt bilder av produktet som avslører et ovalt design, men dessverre uten proppene. Men, disse er like de forrige lekkasjene, og avslører at hele enheten skal ligge dråpeformet rett ved øreinngangen.

MySmartPrice bemerker at det er to ganske store hull, de tror dette er for diverse sensorer. AirPods Pro har også et trykk-system som måler om proppene sitter godt nok inne i øret, det kan være noe sånt også, i så fall tyder også dette på ANC.

Hvem frir Apple til, er ikke markedet mettet?

Vi stusser litt over hele produktet da markedet jo flommer over av slike propper. De ser ikke ut til å bli priset høyt (som MW08 til 4000 kroner), noe som gjør at de vil få ytterligere konkurranse i et enda mer mettet mellomklassesegment.

Fordi det meldes at helt nye MacBook Pro skal avsløres 7. juni under WWDC, så kan det jo tenkes at Beats kommer samtidig, men vi tipper i form av en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse