Den nye dongelen til Belkin lar deg få enda mer ut av AirPlay2.
Den nye dongelen til Belkin lar deg få enda mer ut av AirPlay2.

Annonse


Belkin lanserer “Soundform Connect” – gir AirPlay2-støtte til det meste

Belkin utvider produktlinjene sine og har lansert en ny Soundform Connect dongle som fungerer som en adapter for å gi hvilken som helst tradisjonell høyttaler muligheten til å være en AirPlay2-høyttaler.

Kan bestilles idag

Enheten kan forhåndsbestilles idag og koster 830 norske kroner på Belkin.com, andre sider som sender til Norge oppgir denne prisen til å være mellom 1023 og 1250kr.

Produktet ble først lekket som en følge av en at Belkin registrerte produktet med amerikanske FCC (Federal Communications Commission), men nå har selskapet gjort det offisielt.

Jack eller optisk

Soundform Connect kobler til alle typer høyttalere som kan overføre lyd via optisk eller 3,5mm, den gjør da høyttaleren eller stereoanlegget om til en AirPlay2 enhet som du kan finne igjen på dine iOS og macOS enheter.

Annonse
Med AirPlay2-støtte kan du så strømme lyd fra dine enheter til opptil flere AirPlay2 enheter samtidig, dette inkluderer HomePod, AppleTV og til og med smarthøyttalere som Sonos eller IKEA sine “Trådfri” høyttalere.

En enkel skisse på Belkin sine hjemmesider viser hvordan du kan bruke Soundform Connect på alt fra stereoanlegg til enkeltstående høyttalere med denne dongelen. Kilde: Belkin.com

Forbedret ytelse

AirPlay2 gir lavere forsinkelse sammenlignet med forrige versjon og andre lignende protokoller siden den baserer seg på WiFi og ikke Bluetooth. For å bruke AirPlay2 må enheten ha iOS, tvOS 11.4 eller senere for strømming av lyd, eller iOS / tvOS 12.3 for strømming av video. 

Enheter du kan strømme fra inkluderer iPhone, iPad, iPod, Mac, iTunes på Mac eller PC og selvsagt Apple TV 4K eller HD.

Enheter du kan strømme fra inkluderer HomePod, Apple TV 4K / HD (samt andre og tredje generasjon), høyttalere tilkoblet en AirPort Express eller høyttalere merket med Works with Apple Airplay. Og ikke minst, nå alle typer kilder som er koblet til via en Soundform Connect.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse