Google avslørte dessverre ingen detaljer rundt nye Wear.

Annonse


Slår sammen Tizen og Wear OS – Fitbit med nye klokker

“Som en ledende aktør av smarttelefoner fortsetter Samsung å utforske nye metoder for å imøtekomme forbrukernes skiftende behov”, starter pressemeldingen fra selskapet.

Det de prøver å si er at de slår sammen Tizen med Wear OS:

“Samsung går nå sammen med Google for å videreutvikle deres samarbeid med sine plattformer Tizen og Wear OS. Med en samlet plattform ser de to partene en enda større mulighet til å skape bedre brukeropplevelser for digitale forbrukere.”

Google har allerede avslørt et par smarte navigeringsforbedringer:

Fordelen er selvsagt en enhetlige plattform for tredjepartsutviklere “som får ta del i Samsungs økosystem av enheter og voksende antallet Galaxy watch-brukere. Nå får fansen av Galaxy Watch tilgang til enda flere apper”, meldes det.

Samsung sier de skal støtte Galaxy Watch-eiere med programvareoppdateringer i tre år fra produktlanseringen.

Annonse
Fitbit annonserer at de satser på Wear OS

“I fremtiden skal vi designe premium smartklokker bygget på Wear som kombinerer det beste fra Fitbits helse-ekspertise med Googles “ambient computing”-evner. Dette er bare starten på samarbeidet – vi kan gjøre mer for å inspirere og motivere folk på deres reise til en bedre helse.”

Det var det for denne gang i forhold til Fitbit, og med denne ordlyden forventer vi ingen lansering i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse