AT&T vil ta opp kampen med Netflix og Disney+
AT&T vil ta opp kampen med Netflix og Disney+

Annonse


Bygger strømmegigant – skal ta opp kampen med Netflix og Disney+

Ny gigant innen strømmetjenester kan være på vei.

Allerede kjemper

Det amerikanske telekom-selskapet AT&T melder nå om at de ønsker å slå sammen Warner Media og Discovery, og vil med dette legge grunnmuren for en ny kjempe innen strømmetjenster. Det nye selskapet skal være uavhengig av AT&T og skal få ett nytt navn, og ifølge markedseksperter så kan den nye kolossen verdsettes til så mye som 150 milliarder dollar, ca 1230 milliarder norske kroner.

Eier mye fra før

Warnermedia er allerede en gigant og eier selskaper som CNN, HBO og Warner Bros, Discovery på sin side har kanaler som Animal Planet, TLC og Discovery. Selskapets mulige nye CEO, David Zaslav, kommer den nye tjensten til å kunne konkurrere med Disney+ og Netflix ved å tilby en kombinasjon av nyheter og sport, samt topp underholdning som Game of Thrones og Harry Potter for å nevne noe.

HBO og HBO Max har alene idag 64 millioner abonnenter, Discovery har til sammenligning 15 millioner.

Annonse
Om sammenslåingen godkjennes så er målet at de skal være ferdig innen midten av 2022.

Hvilke strømmetjenester foretrekker du? Fortell oss gjerne din mening i kommentarfeltet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse