Gigabyte Brix.
Gigabyte Brix. Kompakt og rask.

Annonse


SE SÅ LITEN: Gigabytes kraftplugg har Jasper Lake

Gigabyte slipper en ny ultrakompakt PC i BRIX-serien med nye Intel Jasper Lake-prosessor.

10 nm-prosessor og raskere RAM

Det er ikke bare utsiden som har fått en overhaling, maskinen leveres med den nye 10 nm Intel Jasper Lake-CPUen. Maskinen får støtte for 2933 MHz minne og det skal gi en ytelsesforbedring på opptil 60 prosent sammenlignet med forrige generasjon.

Drar store skjermer

Tross den kompakte størrelsen er dette en kraftpakke som for eksempel skal kunne drive to 4K-skjermer, være hjemmekinomaskin eller benytte i IoT-infrastruktur, for eksempel til infoskjermer, digitale kiosker og annet. Grafikken dras av Intel UHD grafikkort og støtter HDBI 2.0b og Mini DP 1.4b. Disse kan brukes samtidig for å dra to skjermer med en oppløsning på opptil 3840×2160 @ 60Hz.

Testresultater på den nye serien. Kilde: Videocardz.net via GIGABYTE

Plass til to disker

Også når det kommer til lagringsplass dekkes de flestes behov ved å støtte to disker (M.2 2280 + 2,5′ SSD/HDD).

Annonse
4K Dual Display

Gigabytes nye ultrakompakte BRIX har nyeste Intel® UHD-grafikk. Grafikkmotoren støtter HDMI 2.0b og Mini DP 1.4b, og de kan brukes samtidig på flere skjermer med oppløsning opp til 3840×2160 i 60Hz.

BRIX har USB 3.0 Type C-kontakter som støtter overføringshastigheter på 5 gb/s. BRIX kan monteres bak en skjerm eller HDTV og kan drive en hvilken som helst VESA-kompatibel skjerm eller TV.

Dobbelt lagring

Den nye generasjonen BRIX støtter PCI-e/SATA-baserte M.2 og det er plass til en 2,5’’ HDD/SSD. En M.2 gir rask oppstart og innlasting av applikasjoner mens en tradisjonell harddisk er greit for plasskrevende lagring.

Med plass til to disker er det ikke lagringsplass det skal stå på i denne enheten. Kilde: GIGABYTE

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse