Stadia
Google vurderer å la deg bruke mobiltelefonen som kontroller for Stadia, og har laget noe morsom grafikk i den anledning.

Annonse


Google: Mobiltelefonen som kontroller for Stadia?

I oppdatering 3.15 til Stadia er det en ny, skjult bridge-modus som lar deg bruke telefon som kontroller når du spiller på TVen. Pr. idag er det bare mulig å bruke Googles offisielle Stadia-kontroller som kobles til via Wi-Fi.

Pølsefingrene kommer ikke i veien

Med bridge-modus kan du bruke telefonens berøringsskjerm som kontroller akkurat som du bruker berøringskontroll når du spiller direkte på telefonen. Fordelen er at fingrene ikke kommer i veien for øynene ettersom alt vil være på TV-en.

Det er ikke klart om funksjonen fungerer trådløst eller om den krever USB-tilkobling til TVen. Det er heller ikke kjent om Google seriøst planlegger å lansere funksjonen – så langt er den i testfasen.

I tillegg til å fungere som spillkontroller vil telefonen via Stadias bridge-modus også kunne kontrollere TV-ens volum.

Annonse
For å skape blest om bridge-modus har Google laget morsom grafikk som viser funksjonen, som du kan se ovenfor.

Integrering av Google kontakter

Det er en håndfull måter å finne venner på Stadia på, men det ser ut til at Google forbereder seg på å integrere Google kontakter i Stadia. Det vil gjøre det enkelt å få venner og familie på plass i Stadia-vennelisten.

Kilde: 9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse