appleappstore
Nå finner du appene du søker kjappere på App Store.

Annonse


Nå blir App Store kjappere: Apple vet på forhånd hva du vil søke etter

Apple har lagt til en ny funksjon for søkeforslag i App Store som er ment å gjøre det lettere å finne den appen du er på jakt etter. Etter å ha skrevet inn et søkeord prøver App Store å forutsi hva du leter etter og tilby ord som når du trykker på dem, vil begrense søkeresultatene og lede deg i retning av bestemte typer apper.

Leder deg frem til appen du trenger

Funksjonen dukket opp på noen iPhones tidligere i april som en del av en test, men nå skal den rulles ut til alle iPhones i de støttede regionene.

Å bruke søkeforslag er ganske enkelt. La oss si at du leter etter en app som hjelper deg å lage pizza fra bunnen av: Du kan skrive “pizza” i søkefeltet og det dukker opp ord som “maker”, “game”, “call”, “calculator” eller “order”. Hvis du velger et av disse forslagene filtreres resultatene ytterligere, så når du velger “calculator” blir apper som beregner ingrediensene foreslått (det er overraskende mange av dem).

For å hjelpe deg eller for å selge annonser?

Foreløbig gir ikke alle søk flere forslag. Noen søk gir bare ett filter. Men det som konsekvent dukker opp i søk er annonser. Det er lett å se hvordan en plan om å lage pizza fra bunnen trues av Uber Eats-annonser. Å bestille levering er enklere enn å lage den.

Annonse
Så langt er funksjonen bare tilgjengelig i USA, Canada, Australia og Storbritannia.

Kilde: The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse