I løpet av 2021 kommer det mye spennende fra Intel.
I løpet av 2021 kommer det mye spennende fra Intel.

Annonse


Intel skal komme med ny strømgjerrig CPU

Intel jobber med en oppdatert versjon av Tiger Lake-U, nemlig Tiger Lake-R som er tilpasset en ultra-tynn formfaktor senere dette året.

2021 er året for ny arkitektur

I løpet av året skal Intel slippe flere nyheter, deriblant Rocket Lake, Jasper Lake, Ice Lake Xeon, Alder Lake og Tiger Lake-H. Tiger Lake produktlinjer er nå delt inn i fire griper, men i følge flere kilder, deriblant Anandtech, så skal denne listen snart utvides med en arkitektur-oppdatering, nemlig Tiger Lake-R.

Det er bekreftet fra Intel av selskapet kommer til å slippe denne i senere i 2021. Basert på tilbakemeldinger fra Intel til Anandtech så planlegger ikke Intel ytterligere fornyelser utover disse i år når det gjelder Tiger Lake arkitekturen, men det har vært lekkasjer som blant annet Core-i7-11390H som gjør at det sås litt tvil om dette.

Asus først ut

ASUS slipper løs sin indre tiger om litt under to uker.

Allerede under to uker fra nå vil de første produktene rulle ut med Tiger Lake-H(45) brikker, det er Asus som er først ut her med en lansering 11.mars. Det er da ventet at de slipper ASUS ROG Zephyrus M16 og ROG Zephyrus S17 laptoper med den nye CPUen.

Annonse


Les også: Disse Asus-hovedkortene får ikke kjappere grafikk selv om konkurrentene oppgraderer

Selv om teasere fra ASUS kun omhandler ROG-produktene så er det rykter om at de også vil slippe noe i sin TUF serie.

Annonse


Annonse


Annonse