airpodsoppdatert2021
Du kan undersøke om du har fått fastvaren levert allerede nå. Om ikke bruk dem, plasser dem tilbake i eutiet og ta dem ut igjen etter noen minutter.

Annonse


Apple har oppdatert AirPods og AirPods Pro, men vi vet ikke hva som er bedre

Det er syv måneder siden Apple oppdaterte fastvaren i AirPods sist gang, den gang til versjon 3A383.

Hvem vet hva som er nytt? Kun Apple

Nå har de lansert 3E751, og det som vanlig uten en endringslogg. Vi vet med andre ord ikke hva som er nytt, men kanskje oppdateringen går hånd i hånd med iOS 14.5-oppdateringen som retter uønsket paring mot feil iOS-enhet, samt duplikate varsler og mangel på varsling ved tilkobling.

Man kan ikke tvinge rem oppdateringen utover at AirPods må være tilkoblet iPhone via Bluetooth for at oppdateringen skal kunne utføres i bakgrunnen. Gå til i-en på Bluetooth-innstillingene for å undersøke fastvareversjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse