Zoom Immersive
Zoom flytter deltagerne inn i samme virtuelle rom.

Annonse


Teleportering neste?

Zoom går videre i sine bestrebelser på å bringe folk sammen uten at de er sammen. Med siste versjon av Zoom kommer en ny funksjon, “Immersive View”. Den arrangerer møtedeltagerne foran et felles bakteppe så det ser ut som om de er teleportert til samme rom.

AI erstatter rutenettformatet med en delt virtuell bakgrunn

Når noe fungerer er det stor sjanse for at noen vil kopiere det eller lage noe lignende. Ifjor gjorde Microsoft som Zoom og la til virtuelle bakgrunner i Teams-appen. Så fulgte Google opp i Google Meet. Nå låner Zoom fra konkurrentene med lanseringen av “Immersive View”, en bakgrunn som virtuelt samler videodeltakere i en felles scene, ikke ulikt Microsoft Teams ‘Together Mode’.

Gif: Zoom

Oppsettet sies å være mindre distraherende enn tradisjonell gallerivisning. AI erstatter enkelt og greit rutenettformatet med en delt virtuell bakgrunn hvor deltagerne er plassert ved siden av hverandre i et virtuelt rom à la et auditorium.

Opptil 25 personer i samme scene

Zooms nye funksjon har kapasitet på opptil 25 personer i en og samme scene. Er det flere deltagere havner de i en miniatyrstripe. Verten kan velge om han vil plassere deltagerne automatisk eller manuelt og han velger selv virtuell bakgrunn. Han kan også flytte folk rundt og endre størrelsen på folk. Brukerne kan laste opp egne bakgrunner eller bruke scenene Zoom tilbyr. 

Zoom tilbyr også et kunsstgalleri-alternativ for de peneste av oss.

Kilde: SlashGear

Annonse