Budsvasker, gaven til den som har alt. Foto: Cardlax

Annonse


Trenger du vaskemaskin til øreproppene dine?

En crowdfunding-kampanje samler inn penger for å utvikle og produsere en liten vaskemaskin for budsene dine. Nesten tusen mennesker har så langt forhåndsbestilt den.

Smart, men unødvendig avansert?

Cardlax EarBuds Washer (EBW) er en liten vaskemaskin for ørepropper. Den ble lansert på Kickstarter 6. april. Der kan man forhåndsbestille øreproppvaskeren fra og med 39 dollar eller 330 kroner, og oppover med stigende rabatt på den ferdige vaskemaskinen. Prosjektet hadde allerede etter én dag reist 42 000 kroner. Idag har de tegninger for 350 000 kroner og det er 56 dager igjen til crowdfunding-kampanjen stenger.

Cardlaxs EBW er til for å fjerne lommerusk og ørevoks fra ørepropper. Den minner om en mini toppmatet vaskemaskin med en roterende mekanisme som ruller øreproppene mot de svampedekkede innerveggene på enheten. Du sprayer på litt alkoholrensevæske og det får øreproppeene til å skinne som solen. 

Nødvendig med vaskemaskin?

Cardlax EBW er en kul gadget og pent gjennomført. Den kan virke vel avansert for hva den er satt til å gjøre, men det er noe av sjarmen. Om den renser bedre enn man selv får til med en vattpinne, er et annet spørsmål. Kanskje er det gaven til den som allerede har alt?

Kilde: ScreenRant

Annonse