BeoPlay HX har fire mikrofoner for klare og fine samtaler. (Ill: Bang & Olufsen)

Annonse


Bang & Olufsen lanserer Beoplay HX med hele 35 timer batteritid

Idag annonserte Bang & Olufsen de nye hodetelefonene Beoplay XH, med forbedret design og “langvarig komfort”, som selskapet selv sier. Hodetelefonene er designet med velvære i fokus.

Ergonomien er utviklet for holdbarhet og skal sørge for at du kan bruke hodetelefonene hele dagen. Bøylen har en senteravlastningssone som forhindrer slitasje.

4 mikrofoner

De nye hodetelefonene har adaptiv støykansellering, 4 mikrofoner som skal gi en imponerende samtalekvalitet , 35 timer batteritid, medfølegende stoffetui og tre års garanti.

Høyttalerne i hodetelefonene har to skreddersydde 40 mm elementer med neodymmagneter og bassåpninger som skal gi “enestående” bass. I Bang & Olufsens app kan du endre lydprofil og gjøre endringer i støyreduksjon.

Annonse


Øreputene er laget i lammeskinn og det indre materialet tilpasser seg ørets form. Den øvre delen av bøylen er laget i kuskinn, mens den indre delen er dekket av et strikket stoff. Selve bøylen er laget av perleblpst resirkulert aluminium med diamantspinnfinish.

Ikke rart at hodetelefonene koster 5399 kroner. Beoplay HX er i salg allerede idag og kan bestilles eller kjøpes i en av Bang & Olufsens butikker.