steamlinkmac
Steam Link er nå å finne på Mac igjen.

Annonse


Nå har Steam Link ankommet: strøm spill fra Mac til Apple TV

Steam Link er endelig lansert macOS etter at Apple og Valve ble enige om versjonen til iPhone i 2019.

Krever macOS High Sierra 10.13 eller nyere

Det fine med Steam Link er at det gjør en Windows-maskin, og nå også en Mac, om til en server slik at man kan strømme spill fra Mac-en til en iPhone eller en Android-tablet.

Dette kreves:

“For Android gir vi den innledningsvis ut i beta, slik at vi kan gjøre mer omfattende testing. I starten av betaen støtter vi Android 5.0 eller nyere. På Apple-maskinvare støtter vi iPhone eller iPad, som kjører iOS 11.0 eller nyere, og Apple TV som kjører tvOS 11.0 eller nyere.”

Om kvalitetsnivået, melder Valve at man kan forvente seg 1080p:

Annonse


Over et 5 GHz-nettverk, er målet vårt 1080p med 60 FPS, og god kvalitet på de fleste scener. Hvis du har et kraftig oppsett, kablet nettverk og en veldig god klientenhet er det mulig å strømme 4K 60 FPS.

Valve

Du kan også prøve dette alternativet

Det er ikke sikkert at Steam Link er det beste for deg. Om det ikke fungerer optimalt på ditt nett, kan du teste ut Moonlight, som er gratis og som vi har skrevet om tidligere:

“Vi testet med en rekke spill mot en iPad Pro 11 med iPadOS og Xbox gamepad (det må være en av de nye modellene for koble mot iOS sin Bluetooth) i et hjem med Googles WiFi-rutere, og ble svært imponerte over at alt fungerte på første forsøk, og det uten etterslep. Merk at jo kraftigere maskinen som strømmer ut, jo bedre blir resultatet. Vår Windows-maskin er utstyrt med 2080 ti og 16GB RAM.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse