samsunggamingtver2021
Samsung har blitt gaming-sertifisert i Tyskland, noe de er stolte av.

Annonse


Dette er de første TV-ene med «Gaming TV Performance»-merking

Fire av Samsungs TV-er Neo QLED 2021-serien sertifiseres med “Gaming TV Performance” av tyske “Verband Deutscher Elektrotechniker” (VDE).

AMD FreeSync Premium Pro støtter også HDR – TV-ene har 10 ms “input lag”

Det er snakk om følgende modeller som ifølge Samsung får det som er en gjev utmerkelse:

  • QN900
  • QN800
  • QN90
  • QN85

Samsung forklarer hva som skal til for å få sertifiseringen – blant annet HDR over 100 nits:

“…som gis for lavinput lag og HDR med lysstyrke høyere enn 1000 nit. Hver TV-modell gikk gjennom en streng testprosess, og oppnådde til slutt sertifisering for mindre enn 10 ms forsinkelse under hver spillscene.

Input lag refererer til tidsintervallet fra det elektriske signalet sendes fra spillkontrollen til det vises på skjermen. En TV med lavere input lag gir spillere en bedre og mer presis spillopplevelse.”

Annonse


Samsungs fire nye QLED TV-er er ekstra gode til spill.

Videre melder Samsung dette

“Samsungs Neo QLED-TV-modeller leverer mer nøyaktige detaljer, dypere svartfarge og utrolig fargeuttrykk på grunn av 100 prosent fargevolum og 12-biters bakgrunnsbelysningskontroll. Bransjens første Wide Game View og Game Bar, leverer en bredere synsopplevelse med 21:9 og 32:9 format, og muligheten til å raskt sjekke diverse spillinformasjon.

I tillegg leverer Samsungs Neo QLED TV høy oppdateringsfrekvens på 120Hz med Motion Xcelerator Turbo +. Lyden har også blitt forbedret gjennom AI-basert surroundlyd og objektsporingslyd (OTS +), noe som gir den ultimate spillopplevelsen.”

– Et økende antall gamere ser etter store skjermer med høy bildekvalitet når de skal kjøpe en ny TV. Dette viser at Samsung fortsetter å være ledende innen den TV-fokuserte spillopplevelsen, sier Yonghoon Choi, Executive Vice President for Visual Display Business i Samsung Electronics.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse