windows10printerbsod
Nok en oppdatering til Windows 10 herper printermulighetene. Denne gang er det bedrifter som bruker Windows Server som får BSOD på klient-maskinene. Bilde: Bleeping Computer

Annonse


Oppdatering printer-krasjer Windows 10 – igjen

Microsoft oppdaterte Windows 10 denne uken.

Nok en alvorlig printer-feil skaper kaos etter mars-oppdateringen

Som vanlig er det feil med alle oppdateringer, men hvor kritiske de er til jobb-flyten er selvsagt viktig, og denne er ille: Windows 10 gir den famøse blå-krasjskjermen ved nettverks-printing – feilmeldingen lyder “APC_INDEX_MISMATCH for win32kfull.sys”.

Det later til at det er printere i bedrifts-systemer som sliter, for om en klient sender en printjobb til en hvilken som helst Windows Server-versjon, blir skjermen blå på avsender-maskinen.

Dette er ikke første gang – Microsoft har trukket oppdateringen

Det var problemer med printing også i juni etter en oppdatering av OS-et, og nå har altså Microsoft rotet det til igjen.

Annonse


Bleeping Computer gikk tilbake i tid med en virtuell installasjon, og fant at de ikke lenger ble tilbudt KB5000802-oppdateringen som rullet ut denne uken. Oppdateringen kan dog lastes ned manuelt.

Du kan avinstallere oppdateringer ved å bruke terminalen og skrive følgende (bytt ut med 5000808 om det er oppdateringen du ble tilbudt til din versjon):

wusa /uninstall /kb:5000802

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse