Det er nesten litt rart at Spotify ikke har vært på norsk før. (Ill: Spotify)

Annonse


Nå er Spotify på norsk

Fra idag er norsk et av de 62 offisiselle språkene på Spotify’s mobilapp. I forrige måned kunngjorde tjenesten at de snart skulle tilby tjenesten på 36 nye språk. Og idag avslører strømmetjenesten av norsk er et av disse.

I tillegg til norsk, vil Spotifys mobilapp støtte språk som dansk, rumensk, hindi, swahili, slovensk, filippinsk, forenklet kinesisk, portugisisk og flere

Spotify sier at de ønsker at alle skal ha en best mulig opplevelse av tjenesten og derfor er det viktig at man kan bruke tjenesten på sitt eget morsmål – uansett hvor du er fra.

På Spotify’s Stream On – event i forrige måned annonserte blant annet selskapet at de utvider til mer enn 80 nye markeder, implementerer nye verktøy som skal gjøre det lettere å tjene penger på podcast og at Barack Obama og Bruce Springsteen skulle komme med egen podcast.

Spotify’s bibliotek inneholder nå over 70 millioner sanger, 4,5 milliarder spillelister og mer enn 2 millioner podcaster, som til sammen er laget av mer enn 8 millioner skapere.

Det har gitt utbetalinger på til sammen 42 milliarder kroner til innholdsprodusentene.

Annonse


Annonse


Annonse