Svetapples våte iMac-drøm. (Ill: Svetapple)

Annonse


Nye iMacs er ‘klare’ og kan lanseres når som helst

Ifølge Jon Prosser som har en feilmargin på bare 21,8 prosent, kan nye iMac lanseres hvert øyeblikk. iMac skal være ferdig laget og kan teoretisk sett lanseres når som helst ifølge den anerkjente lekkere.

Det ryktes at Apple skal lansere en rekke produkter allerede 23. mars

Vi kan forvente å se AirTags, nye iPads og muligens oppdaterte AirPods. Men ifølge AppleTrack er det lite sannsynlig at Apple lanserer iMac allerede nå i mars.

Konseptillustrasjon av Svetapples. (Ill: Svetapple)

Mark Gurman som har en lavere feilmargin enn Prosser, og som har rett i 89,1 prosent av gjetningen sin, mener at det vil gå flere måneder før Apple viser frem nye iMac.

Men som AppleTrack skriver, kan det hende at begge har rett. En iMac nå og en senere i år.

Annonse


Samme dag som OnePlus

I utgangspunktet var det ryktet om Apple-lansering allerede 16. mars, men Bloombergs Gurman mente at det ikke kom til å skje. I stedet faller Apples lansering på samme dag som OnePlus skal vise frem sin nye 9-serie.

Apple pleier å holde lanseringene sine på tirsdager så det virker ikke usannsynlig. Samtidig passer datoen sånn ca med lanseringen av “App Tracking Transparency” (ATT) og iOS 14.5 som lenge har vært ryktet at skal komme til forbrukere en gang i mars. Betaen har vært tilgjengelig siden 1. februar.

Den nye versjonen av iOS vil blant annet gjøre det lettere å åpne telefonen med maske.

Annonse


Annonse


Annonse