chromeos10åroppdatering
Google har store forbedringer klare for Chrome OS, og mer å dele i løpet av året.

Annonse


Dette er helt nye Chrome OS

Google hadde en treg start med Chrome OS og Chromebooks, men jaggu om det ikke har bedret seg i det siste med økende salg innen undervisning.

Google vet de er på rett vei med Chrome OS – styrke funksjonsbasen

Selskapet går rett på sak og avslører nye funksjoner, noe som alltid er godt nytt:

  • Phone Hub – dette er et kontrollsenter som gir deg kontroll over mulighetene på Android-mobilen din, inkludert melder og batterilevetid, samt LTE og hotspot-innstillinger. Du kan også finne igjen mobilen fra en Chromebook. Og, du ser Chrome-faner du sist åpnet på Android-mobilen din der.
  • WiFi-Sync – denne funksjonen fungerer nå. med flere enheter. Chromebook kan automatisk koble til WiFi-nett man stoler på og som er brukt på Android-mobilen tidligere, samt andre Chrome OS-enheter som er logget inn med samme Google-konto.
  • Nearby Share – dette lanseres i løpet av de kommende månedene og gjør det mulig å dele filer mellom Chromebook, Chrome OS og andre Android-enheter. Du kan dele uten å dele kontaktinfo.
  • Screen Capture Tool – denne finnes i hurtiginnstillingene, og er oppgradert slik at man kan lagre presise skjermbilder og skjermopptak uten å huske tastatur-snarveier. Innhold som lagres finner man i Tote, et nytt område som lagrer viktige filer for deg slik at de er enkle å nå, inkludert nedlastinger, skjermbilder og favoritt-filer.
  • Media-kontroll – nå er dette bakt rett inn i Quick Settings-menyen, uansett om man spiller fra nettet eller en Android-app. Det er mulig å feste mediaspilleren til Shelf for øyeblikkelig tilgang.
  • Clipboard – denne lagrer nå de siste fem tingene du kopierte slik at du enkelt kan lime inn hvor som helst.
  • Desks – virtuelle skrivebord er nå forbedret slik at alt du gjorde før du tok omstart, er der når du logger på. Man kan høyreklikke på toppen av et vindu for å sende det til et annet skrivebord, og sveipe på styreflaten med fire fingre for å skifte skrivebord.

Det kommer enda mer senere i år

Google sier at disse tre forbedringene kun er begynnelsen. “Følg med for flere lanseringer i løpet av året som vil bedre måten enhetene dine jobber sammen”, melder Google.

Kjapp-tilgang til ofte brukte filer:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse