Apple kan doble lagringskapasiteten i neste iPhone. (Ill: Kevin Bhagat)

Annonse


iPhone 13 kan få 1 TB lagring

Det er fortsatt lenge til september og lansering av iPhone 13. Likevel har det vært så mange lekkasjer at det begynner å danne seg et bilde av hvordan de nye modellene kan bli.

Er du en av de som aldri har nok plass?

Neste iPhone kan blant annet få “always-ondisplay”, mindre busslomme, 120Hz skjerm (endelig), dampkammer for bedre kjøling og mindre batterier. Nå ryktes det også at modellen med mest lagring kan doble iPhone 12′ kapasitet fra 512 GB til 1 TB.

Kanskje ikke så overraskende

Foreløpig er det kun iPad Pro som har kommet i 1 TB – variant. Både Samsung og Asus tilbød 1 TB allerede i 2019, og det at Apple nå utvider den maksimale kapasiteten kommer kanskje ikke som en overraskelse. 

Ifølge Wedbush, analyseselskapet som står bak rapporten og som legger dokumenter fra produksjon til grunn for påstandene, kommer iPhone-salget til å fortsette å gå bra i året som kommer etterhvert som verden åpner opp.

Annonse


Fra oktober til desember (Q1) gjorde Apple det rekordbra og solgte for hele 960 milliarder kroner. iPhone-salget alene sto for 567 milliarder i fortjeneste.

Kilder:
9to5mac
Neowin
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse