Annonse


Samsung advarer: dette slettes

Samsung sender nå e-post og varsler om at Galleri-synkronisering og Drive-lagring ikke lenger støttes av Samsung Cloud fra 30. juni 2021.

Samsung sender epost til kundene sine om denne Cloud-endringen

“I tillegg, hvis du har en premium abonnement-lagringsplan vil dette automatisk bli kansellert fra 2021-04-01 og du kan få utstedt refusjon”, melder selskapet som også forklarer hvordan man kan flytte til en annen skylagringstjeneste, nemlig Microsoft OneDrive som de ikke helt overraskende har en avtale med.

Samsung skriver at “for å beholde dataene dine i nettskyen og fortsette synkroniseringen må du passe på at du flytter dataene dine til Microsoft OneDrive. Legg merke til at dette valget kun er tilgjengelig frem til 2021-03-31”.

Dette er Samsungs tidslinje:

Dette er saken

“Fra 2021-06-30, vil ikke Galleri-synkronisering og Drive-lagring lenger støttes av Samsung Cloud, og dataene dine vil bli slettet. Du kan lese mer om dette nedenfor. I tillegg, hvis du har en premium abonnementlagringsplan vil dette automatisk bli kansellert fra 2021-04-01 og du kan få utstedt refusjon.

Disse funksjonene vil nå bli støttet av Microsoft OneDrive (det er ikke sikkert dette støttes i bestemte land eller for enkelte enhetsmodeller).

Annonse


For å gjøre det lettere tilbyr vi deg en måte å flytte eksisterende Galleri-synkronisering og/eller Drive-data til OneDrive enkelt frem til 2021-03-31 og fortsette serviceopplevelsen din. Alternativt kan du bruke det for å laste ned dataene dine til mobilenhet og/eller PC. Legg merke til at hvis du flytter over eller laster ned dataene dine kan disse funksjonene bli avsluttet og dataene dine kan bli slettet før den offisielle avslutningsdatoen.”

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse