cyberpunkutsettes
CDPR hadde alt for store mål for Cyberpunk 2077, og må nå betale prisen. Samtidig har de også blitt hacket, og det er en av årsakene til at de må utsette den store 1.2-oppdateringen.

Annonse


Nå må de utsette Cyberpunk 2077-oppdateringen også

CDPR hadde alt for store ambisjoner for kjæledeggen sin, Cyberpunk 2077, noe som medførte den mest negative og dramatisk PC-spillanseringen i manns minne, deretter ble de saksøkt av investorer, hacket og nå må de utsette 1.2-oppdateringen til gigaspillet.

Utsetter den store Cyberpunk 2077-oppdateringen til rund 15. mars

CDPR skylder på angrepet som en av grunnene til at de må utsette, men også det faktum at oppdateringen er stor. Det blir spennende å teste 1.2 når den endelig kommer, og det skal visstnok skje i andre halvdel neste måned, så 15 eller 18 mars, rundt der omkring.

“Vårt mål med 1.2-oppdateringen er større enn de andre oppdateringene. Vi har jobbet med en rekke kvalitets-forbedringer og feilrettinger, og vi har fremdeles arbeid å gjøre for å være sikker på at det er dette vi leverer.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse