Annonse


Da dette skjedde ringte Pixel til nødetaten automatisk

Pixel 4a har en funksjon som registrerer plutselig fysiske hendelser, og automatisk ringer nødetaten. Om funksjonen er aktivert, da.

Pixel-eieren ble reddet av en unik Pixel-funksjon

For akkurat denne funksjonen er ikke aktivert som standard på Pixel-mobiler, og ei heller tilgjengelig i hele verden (som mobilene i seg selv): dette fungerer nemlig kun i USA og et par andre land der mobilene selges.

Denne historien er helt vanvittig, for det som skjedde var at en Bobcat havnet opp- ned med mannen inni, nedi en liten dump.

Hadde fremdeles en Bluetooth-plugg i øret

Nøyaktig hva som skjedde er ukjent da vedkommende ble slått ut i noen minutter, men den ene øreproppen var fremdeles i øret, og det var bra, for mobilen lå ikke i nærheten og her er det snakk om en rekke brudd og det faktum at han var fastklemt.

Annonse


Men mobilen ringte nødetaten automatisk den, og plutselig hører vedkommende nødetaten på øret og etter kort tid (rundt 10 minutter) kommer redningsmannskapet og berger mannen.

Det var i utgangspunktet ikke snakk om livstruende skader, men faktum er at han var alene, og uten mulighet til å komme seg selv ut av kjøretøyet ville det potensielt tatt timer før han hadde blitt funnet, og det er kaldt i Missouri på denne tiden av året.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse