appleairpods3
AirPods 3 lanseres med gummipropper-passform, men uten ANC, i løpet av våren. Bilde: 52Audio.com

Annonse


Mange vil elske og hate endringen Apple gjør med AirPods 3

AirPods Pro skiftet fra et “åpent” design der produktet ligger inne i øret, til å bruke med tradisjonelle gummipropper som festes inne i øret.

Apple nærmer seg lansering av “student-produkter” igjen

Det har en stund vært ryktet at det er nettopp det Apple gjør med AirPods 3-serien, noe som altså tyder på at det er over og ut for designet som er mislikt av mange som ønsker å jogge med de originale AirPods-pluggene, men finner ut at de faller ut. For andre igjen er passformen perfekt, og ser helst at Apple ikke propper igjen ørene deres.

Og her er greia: Apple må differensiere disse fra Pro-modellen, og da forventes det med andre ord at de dropper å inkludere aktiv støydemping, noe som betyr at omgivelseslyden ei heller er inkludert. Det Apple tar med seg fra Pro-modellen er en kortere antenne. Vi setter alle pris på å se mindre ut som idioter.

Lanseringen skal visstnok finne sted neste måned, trolig med en ny oppdatert iPad i forbindelse med skolestart. Prisen skal ligge på rundt 150 dollar. Det vil være en god pris da AirPods med trådløs lade-etui koster 199 dollar og den uten 159 dollar.

Se flere bilder:

Bilde: 52Audio

Det er lett å se antennen er kortere:

Bilde: 52Audio

De originale AirPod-ene har lange antenner:

Bilde: Apple

Kilde:
52Audio.com

Annonse


Annonse


Annonse