spotifyhifi
Billie Eilish frontet Spotify HiFi-avsløringen i kveld. Samtidig melder Spotify at de utvider til en rekke nye marked.

Annonse


Så mye bedre blir lyden med Spotify HiFi, og du trenger bare Spotify Premium

Spotify avholder en pressekonferanse, og den starter nå.

Oppdatert, 18:43

Spotify melder at de ekspanderer til 85 nye marked og at de dermed er å finne i 180 land.

På produktsiden av avsløringene finner vi HiFi, Spotifys høy-kvalitets strømme-tjeneste som lanseres “senere i år”.

Annonse


Selskapet melder at Premium-kunder får tilgang, noe som er veldig positivt: man behøver ikke punge ut mer. Det er tydelig Spotify merker presset fra blant annet Apple, og tar derfor et ganske offensivt markedsgrep.

Det negative er at Spotify HiFi kun lanseres i “utvalgte marked”. Om Norge er inkludert i den første utrullingsfasen, vet vi ikke, men vi har spurt (vi regner ikke med å få svar enda).

Spotify: – Dette må du vite

Dette er en av forbedringene kundene har etterspurt lengst, opplyser selskapet i pressemeldingen som sier at lydkvaliteten er i CD-kvalitet og i et ikke-identifisert lossless format.

“Fans vil kunne oppleve mer dybde og klarhet når de hører på favoritt-musikken”, melder Spotify som sier at har samarbeidet med noen av de største høyttaler-produsentene så så mange som mulig kan bruke Spotify HiFi med Spotify Connect.

HiFi-delen implementeres inn i “Spotify sin sømløse brukeropplevelse”. Hva angår lanseringen og i hvilke land, får vi vite mer snart.

Følg eventet nå

Du kan se den direkte her når Spotify har ryddet opp i sine tekniske problemer da det oppstår database-feilmelding.

Join us in exploring the power of audio creation“, er sloganet, så det er altså snakk om noe som kun er tiltenkt artistene? Vi vet ikke enda, men det høres sånn ut.

Du kan også følg med direkte her:

Annonse