masseffectmiranda
Miranda er den perfekte kvinnen, ifølge historien i Mass Effect-serien. Nå får vi bare håpe at Legendary-lanseringen er en forløper til en omstart av hele serien.

Annonse


Kutter rumpefokus i Mass Effect

Mass Effect er en klassisk spill-serie fordi manuset var bra på alle måter, og med en voksen tone og regi av ypperste klasse.

Ble enige om at regien måtte endres litt

Grafkken er selvsagt forbedret. Bilde: EA

Mass Effect 3 kom for nesten ti år siden, så det er klart ting har endret seg, men det er et faktum at spillserien var nesten først ute, i det minste i AAA-sjangeren, med mulighet for mer enn bare heterofile romantiske opplevelser.

Likevel fant remaster-teamet ting de ikke helt skjønte hvorfor var regissert på måten den var, inkludert rumpe-fokuset de hadde på Miranda, AI-en i spillet som er ment å være den perfekte kvinnen.

Personlighetene er ikke endret, bare klippingen

“Det var faktisk Kevin som kommenterte noen av kamera-regien som var… hvorfor var den så fokusert på rumpa til Miranda? I visse tilfeller gjorde vi derfor endringer, men til syvende og sist er det for mye å endre hele karakteren eller noe i den retning… dette var en av mange kreative beslutninger, det og å visuelt presentere spillet på den aller beste måten”.

Dessverre skjedde dette med Mass Effect Legendary Edition:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse