Samsung har holdt én egenskap skjult. (Ill: Samsung)

Annonse


S21 Ultra bruker en helt ny form for OLED-teknologi

Nå avslører Samsung at S21 Ultra bruker en ny type organisk materiale i OLED-skjermen S21 Ultra som lar elektronene slippe raskere og lettere igjennom skjermens organiske lag. Det gjør at skjermen får høyere lysstyrke med mindre strømbruk.

Akkurat hvordan det nye panelet er skrudd sammen har ikke Samsung avslørt.

Eneste på markedet

Frem til nå var det bare Samsung Display som visste om dette. Foreløpig er S21 Ultra den eneste telefonen på markedet med den nye formen for OLED. 

Faktisk reduserer de nye OLED-skjermene strømbruken til S21 med hele 16 prosent og gir telefonen vesentlig bedre batteritid enn den hadde hatt om den brukte fjorårets skjerm.

S21’s 6,8″ store skjerm er også mer lyssterk enn fjorårets modell med en lysstyrke på opptil 1500 nits. I år er det kun S21 Ultra som får den nye skjermen, mens S21 og S21+ må ta til takke med LTPO OLED-skjermer. Men det virker jo sannsynlig at dette er en teknologi Samsung vil implementere i hele line-up’en neste gang.

Annonse


Imponerende skjerm på alle måter

OLED-panelet har en variabel oppdateringsfrekvens på 10-120Hz og en oppløsning på 1440 x 3200 px og Corning Gorilla Glass Victus.

Ultra kommer med et 5000mAh stort batteri og skal holde hele dagen og lengre. Foreløpig er vi imponerte over batteritiden i Galaxy S21’s 4000mAh store batteri, som gjerne ligger på rundt 50 prosent ved midnatt. Det lover godt for S21 Ultra.

Kilde: Sammobile

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse