Nå vet du hva du skal bruke det gamle nettbrettet til. (Ill: Google)

Annonse


Oppdatering gjør Chromebook om til et personlig smart display

Google har begynt å rulle ut Chrome OS 88, deres siste oppdatering til Chrome. Foreløpig får vi kun inn versjon 87.0.4280.142 på vår enhet, men skal vi tro et blogginnlegg fra Google kommer oppdateringen de følgende dagene.

Har du et nettbrett til overs vet du hva du skal bruke det til

Chrome OS 88 kommer med en rekke nye funksjoner. Nå kan Chrome OS vise bilder fra Google Photos på låsskjermen og du kan selv velge hvilke album som skal vises. Er du ikke så flink til å ta bilder kan du velge bilder fra hundrevis av kunstsamlinger.

(Ill: Google)

I versjon 88 kan du også bruke låsskjermen til å se informasjon som vær og hvilken musikk som spiller og du kan skifte sang eller ta pause uten å låse opp enheten. I nedre høyre hjørne vil du finne WiFi, batteristatus og mulighet for å logge av.

For å aktivere de nye innstillingene i Chrome OS 88, blar du deg inn i innstillinger, velger ‘personlig tilpasning’ og deretter ‘skjermsparer’.

Annonse


Raskere innlogging på nettet

Oppdateringen inkluderer også en mulighet for å la deg bruke pinkode eller fingeravtrykkleser i stedet for passord for å logge på nettsider som støtter WebAuthn standard.

Slik bekrefter du at det er deg i nettsider, i nye Chrome OS 88. (Ill: Google)

Det som er stilig med det er at du kan bruke fingeravtrykk eller pin som to-faktor autentifikasjon på nettsteder der du har aktivert funksjonen. Både nettsider som Dropbox og Github støtter denne typen pålogging.

Chrome OS 88 rulles ut de kommende dagene.

Kilde:
Google
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse