nyintelsjefapple
Den nye Intel-sjefen går offensivt ut mot "livssstilselskapet" Apple. Bra, mener ITavisen-redaksjonen som har savnet en Intel på offensiven.

Annonse


Intel omtaler Apple som et livsstilsselskap – lover å lage bedre CPU-er

For en kalddusj Intel har opplevd de siste årene. CPU-ene deres på laptoper blekner sammenlignet med Apple Silicon, men hvor lenge kan Apple ha et så stort overtak? Ikke lenge, skal vi tro Gelsinger.

Intel vet Apple har gjort en god jobb

Men nå ser det ut som de har samlet seg og er klare til kamp igjen, for selskapet går offensivt ut i pressen mot Apple, indirekte (men samtidig klinkende klart), samtidig som har annonsert Adler Lake som har høy-ytelse- og energisparende CPU-kjerner som Apple Silicon. De nye CPU-ene lanseres senere i år.

Intel har måttet utsette 7 nm. til neste år:

Jo, også har Intel en ny sjef: Pat Gelsinger (eks VMWare – tar over for Bob Swan). Gelsinger starter helt korrekt mener vi, og skaper engasjement i bransjen ved å uttale i sine første timer som sjef at:

“Vi må levere bedre produkter for PC-økosystemet enn hva som helst som kommer fra et livsstilsselskap i Cupertino. Så gode må vi være i fremtiden”.

Den nye sjefens uttalelser kommer samtidig som Ming-Chi Kuo sine analyser for 2021, nemlig at ingen MacBook Pro-modeller, altså de helt nye modellene som kommer i vinter, blir utstyrt med Intel-brikker.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse