applemacosbigsurbeta
Apple har oppdatert samtlige beta-versjoner og det er avslørt at macOS Big Sur vil sperre for snikinstallering av iOS-apper.

Annonse


Nå har Apple aktivert sperren

Apple har oppdatert sine beta-versjoner for samtlige OS, inkludert Big Sur.

Oppdatert, 15. januar, 21:15:

Apple har aktivert en sikkerhetsfunksjon som sperrer macOS Big Sur 14.4 beta 2 fra å kjøre hvilke som helst iPhone-apper via IPA-sideloading – dette rammer apper som Facebook og Instagram. Appen må være tilgjengelig på Mac App Store.

iOS 14.4 beta 1 har ikke vært den beste

Det innebærer at vi er på versjon 14.4 beta 2, og at tvOS 14.4, watchOS 7.3, iOS og macOS Big Sur 11.2.

Annonse


Det er foreløpig usikkert hva som er nytt, om noe, men feilrettinger er det nok noen av. Vi har nemlig opplevd 14.4 som ganske ustabil på den måten at apper kan henge seg i noen sekunder.

Batterilevetiden er også dårlig på iPhone 12 Pro, men dette problemet mener vi var gjeldende på iOS 14.x også, så vi er usikre på om det er en feil, eller bare slik mobilen er.

Apple stopper for “sideloading” av iPhone-apper

En ting som fjernes i macOS Big Sur 11.2 er mulighet til å kjøre hvilke som helst iOS-apper kun ved å mate inn .IPA-filen. Det avslører beta 2 av 14.4 til Mac.

Meldingen brukerne får er at “denne appen kan ikke installeres fordi utvikleren ikke har spesifisert at den skal kjøre på denne plattformen.” Med andre ord vil apper som ikke kan lastes ned via Mac App Store eller App Store, godkjennes.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse