Dummys hjelper deg å velge TV-bord. (Ill: TomaccoTastesLikeGma på Reddit)

Annonse


Haha IKEA

Det er ikke like lett å få plass til en spillkonsoll i stua som det var før. Xbox Series One X og Playstation 5 er store i forhold til tidligere konsoller. Faktisk er Playstation 5 den største spillkonsollen i historien.

IKEA hjelper deg å visualisere

Det er få gammeldagse TV-bord som passer til dagens konsoller og sjansene for at du må en tur på IKEA er tilstedeværende. Derfor har IKEA laget dummy-versjoner av konsollene slik at du kan prøve hyllene før du kjøper.

Skallene står utstilt hos IKEA og kan plasseres på møblene slik at du ser hvordan det vil se ut når alt kommer på plass.

Meme-aktig store konsoller

IKEA holder seg heller ikke for gode til å ha det litt gøy på konsollenes bekostning. På siden av Playstation 5 – boksen oppdaget av Reddit-bruker TomaccoTastesLikeGma, har IKEA skrevet “Hvilken medialagringsenhet fra IKEA vil passe til min nye meme-aktig store spillkonsoll?”

Annonse


IKEA spøker med andre ord med at møblene deres er rene lagringsenheter for konsollene. Flere Reddit-brukere kan bekrefte at dummyene er ekte og laget av IKEA selv. Dermed kan du prøve møblene med konsollene, stående eller liggende, uten å drasse med din egen konsoll.

Om norske IKEA har de samme dummyene har vi ikke fått bekreftet ennå.

Kilde: The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse