Annonse


MagSafe er mer enn bare Apples lader

Apple’s helt særegne funksjon for deres flaggskip-telefon har masse potensiale. Vi tror det bare har startet.

Journalist: Joar Are Lyngaas.

MagSafe har stort potensiale

Apple’s helt nye telefon; iPhone 12 – er endelig ute etter firmaets lanseringsfest i september. Denne splitter nye telefonen kommer med en helt unik og dødskul funksjon; «Magsafe». Dette er rett og slett en magnetisk enhet som sitter fast på baksiden av iPhonen din. Denne nye funksjonen dobler faktisk hastigheten på trådløs lading fra 7.5 watt til 15 watt. 

Når du har en magnetisk enhet på baksiden av iPhonen din man kan benytte til å tilkoble en lader, så kan man selvsagt tilkoble en rekke andre kule «gadgets» til den samme magneten. Apple har faktisk lisensiert tredjeparts-firmaer som for eksempel; Belkin – til å lage en rekke forskjellige enheter du kan tilkoble din iPhone. Det er bare å glede seg folkens, det kommer masse «Magsafe»-produkter i tiden fremover.

Annonse


Apple Magsafe lader

Dette er den nye Magsafe-laderen som fester seg til magneten på baksiden av telefonen din. Magsafe-laderen tilkobles en strømenhet via en USB-C port.

Apple gjennomsiktig deksel med Magsafe

Dette er rett og slett et deksel du setter på telefonen din som inneholder magneten; Magsafe. Du kan se det opprinnelige designet på telefonen, samtidig som du kan benytte deg av alle Magsafe-produkter. Dekselet tilbyr selvsagt også beskyttelse til telefonen.

Apples lommebok lagd av lær

Lommebøker tilkoblet telefonen kan være svært hendig, men noen ganger kan de gjøre telefonene litt store. Denne lommeboken tar seg smidig nok av seg det problemet ved å tilkobles direkte til telefonen din. Meget smidig!

Apples Magsafe Duo

En av enhetene som ble vist frem på lanseringen av iPhone 12, var; «Magsafe Duo». Denne enheten inneholder to ladere, en til iPhone 12 og den andre til Apple Watch – i samme enhet. 

iPhone 12 Leather Sleeve med Magsafe

Apple’s “Leather Sleeve” dekker til både forsiden og baksiden av telefonen din. Produktet inneholder et lite vindu som lar deg sjekke hva klokka er til enhver tid. Dette er et produkt som øker sikkerheten på enheten din – uten at selve enheten blir for stor. Dette produktet tilbyr også en lomme for å oppbevare kredittkort samt en hanke for å feste enheten fast til for eksempel buksa.

Belkin 3-i-1 trådløs lader med Magsafe

Belkin har laget et produkt for å håndtere all lading av samtlige Apple produkter for den Apple-frelste. Denne 3-i-1 trådløse laderen tilbyr lading for; iPhone 12, Apple Watch og AirPods. Nydelig design!

Belkin Magsafe Bilventilasjons-feste

Dette er et Magsafe-produkt som lar deg feste fast din iPhone 12 mens du sitter i bilen og kjører. Snedig nok kobles denne enheten rett inn i ventilasjonsanlegget i bilen din.

Moment lanserer en rekke Magsafe-produkter

Firmaet Moment har annonsert sin første produktrekke som vil fungere med Magsafe. Denne produktrekken inneholder en rekke fester som du kan tilkoble din iPhone 12. Dette er ikke offisielle Apple-produkter, men firmaet sier de har lansert sin egen magnet, kalt; «(M)Force» som angivelig skal tilby ekstra styrke. Her er listen med produkter som kommer i denne produktserien:

  • Deksler: Moment lanserer en rekke deksler som vil fungere med trådløs lading samt alle enhetene du kan feste til din iPhone 12.
  • Tripods: Disse tripodene lar deg ta profesjonelle bilder både i landskap- og portrett-modus. De inneholder også en ekstra sokkel som lar deg tilkoble lys eller mikrofoner – blant annet.
  • Magnetisk arm: Dette er en enhet som lar deg feste din iPhone til en magnetisk arm.
  • «Cold Shoe Mount»: Dette er en simpel montasje du kan feste på din iPhone som du blant annet kan tilkoble lys eller mikrofoner til.
  • Bilventilasjons-feste: Denne montasjen lar deg oppbevare din telefon trygt i bilen din mens du kjører. Produktet fester seg enkelt til ventilasjonsanlegget i bilen din.
  • Veggfeste: Dette er rett og slett et meget sterkt veggfeste som har dobbeltsidig teip. Det lar deg feste din mobil til veggen hvor enn du vil. Det er også mulig og skru fast veggfestet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse