Annonse


Alle digger “Black Ops Cold War Firefight” så mye at de utvider beta-perioden

Har du testet Call of Duty: Black Ops Cold War som åpen eller lukket beta?

Du kan spille Cold War til i morgen 19:00

Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned så lenge du har sjansen, og du får litt mer tid: Activision forlenger nemlig til 20. oktober 19:00.

Undertegnende har spilt både lukket og åpen beta, det har derfor blitt noen timer, men det er Firefight-moduset som jeg nærmest oppdaget ved en tilfeldighet som er stjernen så langt.

I Firefight Dirty Bomb kjemper 40 spillere mot hverandre på en ny måte

Joda, jeg liker klassisk Call of Duty-flerspiller som alle andre (for ja: årets Black Ops går tilbake til røttene på en fin måte), men Firefight Dirty Bomb-moduset er smått genialt.

Annonse
Man spiller på et stort kart, men kanskje ikke like stort som et klassisk Battle Royale-spill. Man deles så opp i lag, og man hopper ut av et fly. Så langt høres det ut som Warzone eller PUBG.

https://www.youtube.com/watch?v=yt3pYbKBnmM

Jeg er avhengig

Forskjellen er at man starter med våpnene som man gjør i flerspiller-delen, altså de man allerede har satt opp, og man kan hoppe tilbake i kampen så mange ganger spillet tillater før matchen er over. Man kan også gjenopplives av laget og om man plukker opp en spesiell helsepakker, gjøre det selv om man er nede for telling, men ikke helt død.

Med andre ord er det snillere enn tradisjonell Battle Royale, men minst like moro.

Det hele går ut på å drepe fienden for å plukke opp uranium (som man også finner spredt på kartet). Mat så den skitne bomben med atombombe-grunnstoffet til det er fult – deretter må man sørge for å være nærme nok den lille, men svært farlige bomben, til at man aktiverer den.

Det er deres trekk nå, Dice

Jeg har for lengst opplevd rekke action-sekvenser om får meg til å tenke på de beste øyeblikkene fra Battlefield, og det ofte kun under “spawns” på et par minutter før jeg blir drept, men det er uansett moro, for det skjer noe hele tiden.

Dette bør uroe Dice og EA, uten tvil. Hvor ønsker de Battlefield-serien nå?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse