Annonse


SLETTET NETTSIDEN: Surface Neo er trolig kansellert

“Panos Panay forklarer til The Verge at han ønsker å levere produktet med den rette opplevelsen, så vi regner med det gjøres ytelses- og sikkert designforbedringer i forhold til UI-et akkurat i dette øyeblikk”, skrev vi samme kveld vi fikk inn Surface Duo til test med tittelen “Denne er heldigvis ikke kansellert“, 10. september (vi lover testen kommer snart, det har ikke vært så lett å gjøre seg opp en mening).

Med tanke på programvare-utfordringene til Duo, så er et kanskje like greit

En av plagene mde Duo er et forferdelig berøringssystem og en dårlig enskjerms-opplevelse. Men det har vi alle hørt mye om allerede.

Farvel, Neo… vi kjente deg kun som Duo.

Neo, storebroren som også klapper sammen men som er på størrelse med en laptop, er nå satt på “pause”.

Nettsiden for produktet er også fjernet, så det spørs nok om “pause” betyr at man still og rolig har bestemt seg for å fase ut forhåpningene om at produktet kommer.

Annonse
8,1″ store Duo er genial til video og spill

Det er trist Duo sliter så mye med berøringen, og det er jo ikke til å komme bort ifra at vi tror dette også er problemet med Neo, utover at god emulering tydeligvis er vanskelig å få til, og om man ikke velger å emulere, så vil man ha et for lite økosystem.

Er Microsoft på vei til å gi opp både Duo og Neo? Kanskje, det ser ikke så lyst ut akkurat nå.

Er Duo bare en test for forbrukere som ikke vet bedre? En ting er sikkert og det er at Duo ikke har mottatt noen oppdateringer siden lanseringen, og at Launcher- og SwiftKey oppdateringer i beta ikke har gjort opplevelsen bedre.

Vi kommer til å levere tilbake Duo om noen dager. I oktober er det duket for Pixel 5 mot iPhone 12. Det bør du ikke gå glipp av.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse