fortniteiosepicgamesapple
Fortnite vil neppe fungere på nett med andre spillere, men Epic Games sier at de av dere som fremdeles har spillet installert på iOS, kan spille den gamle versjonen.

Annonse


Det er ikke slutt for Fortnite på iPhone: du kan spille med gammel versjon

Fortnite sesong 4 har startet. Det betyr slutten for nye versjoner av spillet på iPhone, iPad og Mac inntil videre.

Fra i dag av kan ikke Epic Games oppdatere Fortnite på iOS og macOS

Dette var varslet, men nå er det altså offisielt og fordi hverken Tim Cook eller Tim Sweeney klarer å komme til enighet, er det altså over og ut fra i dag av for nytt innhold. Mer om dette under.

Samtidig med blokkeringen fortsetter Epic Games PR-kjøret for opinions-støtte i kampen mot det de mener er drakoniske App Store-regler og for høye skatter.

Gammel versjon fungerer, men hva med flerspilleren mot de på ny sesong?

For Epic sendte nemlig ut e-post til spillerbasen sin, og den lyder som følger:

Annonse


“Apple blokkerer Fortnite-oppdateringer og nye installasjoner på App Store, og har sagt de skal avslutte vår mulighet til å utvikle Fortnite for Apple-enheter. Som et resultatet av dette ble ikke kapittel to, sesong fire-oppdateringen 14.00 lansert på iOS og macOS 27. august.

Vi har tidligere meldt at spillere med installasjoner på sin iPhone eller iPad ikke vil kunne spille mer fra i dag av, fordi oppdateringer ikke kan rulles ut, men det stemmer ikke: Epic har nemlig ikke innført versjonskontroll, så ifølge studioet selv, kan du fremdeles spille med alle de andre iPhone-vennene dine (?) som er låst til versjon 13.40, altså kapittel to, sesong 3.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse