flightsimulator
Eivind flyr i Flight Simulator i kveld. Hvor går turen?

Annonse


Lanseres midnatt: Vi fløy over Norge i nye Flight Simulator

OPPDATERT 21:52: (kommentar fra Eivind)
De har gjort en super bra jobb grafikkmessig med tanke på refleksjoner i vannet, fjell, kjente landemerker, men når vi fløy over Oslo ble jeg veldig skuffet da Akershus Festning så ut som et boligområde, slottet til kongen så ut som en nedbrent skole og Opera huset så ut som et lager.

Flight Simulator 2020 er lett å like. Man må ikke være ekspert på å fly for å kunne spille det, da enkle tutorials er lett å finne. Så spillet vil mest sannsynlig få inn mange nye spillere. Det er også første gang FS2020 kommer på konsoll.

Vanligvis så er slike spill kjedelig for meg å spille, men det at man kan få anerkjenning, gjøre utfordringer og oppdage plasser man ønsker å dra til, gav meg veldig blod på tann!

Følg sendingen direkte på Twitch.

Vi letter om få minutter

Fly-sim-er er ofte for de spesielt interesserte i fly – de handler gjerne inn masse utstyr for å få en cockpit som er lik ekte vare, og vil at spillene skal være så realistiske som overhodet mulig.

Med 1 time totalt spilletid i Fligth Simulator 2002 som endte med nødlanding i Oslofjorden giver Eivind Von Døhlen på nye eventyr. Vi starter selsagt i Norge, så får vi se hvor turen går. Hvis noen har ønsker om plasser som skal besøkes rundt om i verden så er det bare å spørre i chatten under.

Annonse


Flight Simulator er et slikt spill, om man vil, men det er også mulig å skru av alt det vanskelige og bare kose seg (og jukse med distansene), se store naturopplevelser eller oppleve akkurat den turistattraksjonen du alltid har hatt lyst til å se.

Flight Simulator ser ut til å levere alt dette i en avslappet atmosfære som er for alle, også kommer jo spillet til Xbox også. Spillet lanseres 18. august.

Husk å gjerne følge oss på Twitch! Vi strømmer på Tirsdager fra 20:00
https://www.twitch.tv/itavisen

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse