disneyplusnorge
Disney har annonsert at +-strømmetjenesten lanseres i Norge 15. september.

Annonse


Disney+ til Norge 15. september – dette er månedsprisen

Disney har endelig avslørt at strømmetjenesten Disney+ lanseres 15. september i Norge.

Oppdatert, 19:22:

Dette er prisen per måned og ordinær pris for ett år:

“Ordinærprisen ved lansering vil være 69 kroner per måned eller 689 kroner for årsabonnement.”

Annonse


Kommer 15. september

I den forbindelse har de et tilbud som utløper dagen før:

“Vær blant de første som forhåndsbestiller Disney+ med vårt tidsbegrensede tilbud – kun 590 kr for 12 måneder. (Tilbudet gjelder til og med 14. september 2020.) Vilkår og betingelser gjelder.”

Tjenesten skjøt fart kort tid etter lanseringen i USA, og gjorde det fort veldig bra. Dog har de nylig fått kritikk for å ta rundt 300 kroner for den nye Mulan-filmen som naturlig nok ikke kan vises på kino.

Fire skjermer med strømming er støttet samtidig i prisen, og det er støtte for syv profiler.

Dette sier Disney

Disney+ blir tilgjengelig 15. september, og tilbyr det beste fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic– alt på ett sted.

Disney+ støtter en rekke ulike enheter, slik at du kan se hvor du vil; på TV, nettbrett, mobil, konsoll eller andre enheter. Det vil være mulig å strømme på opptil fire enheter samtidig, og det kan opprettes inntil 7 profiler, slik at alle kan få en egen seeropplevelse med personlige anbefalinger. I tillegg kan du laste ned alle serier og filmer, slik at du kan ta med deg dine favoritter på farten.

Opplev nye utgivelser og gjenoppdag gamle favoritter – det er ingen reklame og du kan avslutte abonnementet når som helst.

Ved lanseringen vil mer enn 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgjengelige. Blant disse finner du den etterlengtede Emmy-nominerte serien «The Mandalorian», fra produsent og manusforfatter Jon Favreau, og «High School Musical: The Musical: The Series», som tilbyr en kreativ og moderne vri på suksesskonseptet, inkludert metareferanser, en forfriskende dokumentarisk stil, et soundtrack som inkluderer ni nye sanger og hyllester til fansens favoritter fra originalfilmen.

I tillegg vil en rekke andre spennende serier være tilgjengelige ved lanseringen, inkludert to Emmy-nominerte serier: «Jeff Goldblums verden», som utforsker den fantastiske og ofte forbløffende historien til tilsynelatende kjente og hverdagslige ting og fenomener, og «The Imagineering Story», som portretterer den kreative og nyskapende gruppen av menneskene som skapte Disney-parkene.

Blant Disney+ Original spillefilmer, helt eksklusivt for Disney+, er «Togo», en spennende og sann historie, med fire ganger Oscar-nominerte Willem Dafoe i hovedrollen, «Stargirl», en uvanlig oppvekstskildring basert på den kritikerroste romanen, og «Timmy Tabbe: det ble begått feil», der vi følger de morsomme opplevelsene til Timmy og en stor isbjørn på 680 kg.

Abonnenter vil ved lanseringen kunne strømme Disney+ på de fleste smarttelefoner, spillkonsoller, mediespillere og smart-TVer.

Brukerne vil kunne strømme reklamefritt innhold med høy bildekvalitet, bruk av opp til fire enheter samtidig, mulighet for nedlastninger, personlige anbefalinger og muligheten til å sette opp syv ulike profiler. Foreldre vil kunne sette opp barneprofiler med et barnevennlig grensesnitt, enkel navigering og innhold tilpasset aldersgruppen.

I tillegg til i Norge vil strømmetjenesten også lanseres i Danmark, Sverige, Finland, Island, Portugal, Belgia og Luxembourg 15. september.

For mer informasjon og for å abonnere på Disney+ til rabattert pris, besøk disneyplus.com.

Kilde:
Disney

Annonse