logitechmxmaster
MX Master 3 mus til Mac.

Annonse


Sjekk DENNE Logitech-musa til Mac

Logitech har lansert to nye produkter i Master-serien, med design som passer til Mac og iPad.

Slik er musa

Det er snakk om to produkter, slik forklares MX Master 3:

“Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse inkluderer neste generasjons MagSpeed-scrolling som bytter mellom presise klikk -til- klikk, til hyperrask modus helt lydløst.

Formen er komfortabel og musen har et optimalisert tommelområde for å enkelt gi tilgang til tommelhjul og knapper. Darkfield 4000dpi-sensoren lar deg bruke musen på praktisk talt alle overflater – til og med glass, samt treffe riktig piksel hver gang i PhotoShop.

Annonse


App-spesifikke profiler optimaliserer arbeidsflyten i eksempelvis Adobe, Google Chrome og Safari. Det oppladbare MX Master 3 for Mac-batteriet varer opptil 70 dager – og kan lades mens det er i bruk.”

Slik er MX Keys

“Logitech MX Keys for Mac-Keyboard gir brukere den best mulige tastaturopplevelsen i Mac-layout. Med taster designet spesielt for fingertuppene, leverer tastaturet en overlegen skriveopplevelse med svært god taktil respons.

Tastaturet har smart bakgrunnsbelysning, så når hendene nærmer seg tastaturet justeres lyset i henhold til lysforholdene i rommet. MX Keys for Mac har Mac-optimalisert firmware, er utstyrt med USB-C til USB-C-lading, og lar deg enkelt bytte mellom MacBook, iPad og iPhone.”

MX Keys.

Tastatur og mus støtter sømløst bytte mellom Mac og Windows:

“MX Keys følger din MX Master 3, eller en annen Flow-aktivert mus, fra en datamaskin til en annen, så du kan skrive på flere enheter i én jevn arbeidsflyt.

Overfør filer, dokumenter og bilder mellom datamaskiner og operativsystemene Mac og Windows”.

Priser og lansering

“Logitech MX Master 3 for Mac og Logitech MX Keys for Mac vil være tilgjengelig i juli 2020 fra Logitech.com og tilgjengelig i butikk fra 17 august”, melder selskapet i pressemeldingen.

  • MX Master 3 for Mac: 1299 kroner
  • MX Keys for Mac: 1299 kroner

Kilde:
Logitech pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse