macminia12z
Det er rett og slett umulig å fastslå nøyaktig hvor kjapp A12Z er med 16GB RAM, men en garanti er i det minste at den er kjappere enn MacBook Air 2020.

Annonse


Trosset Apple, “avslørte” ytelsen

GeekBench kan nå delvis avsløre Mac mini-ytelsen med A12Z, 16GB RAM og 512GB SSD, utviklerboksen app-utviklere nå får låne.

Emulerer GeekBench

Delvis fordi programmet selv må emuleres med Rosetta, derfor er ytelsen bedre enn som så, men dette gir jo en pekepinn. På en måte.

I GeekBench 5 snakker vi rundt 800 poeng i enkjerne-testen, og rundt 2600 i flerkjerne-testen. Dette er veldig nærme MacBook Air 2020 som klarer henholdsvis 1000 og 2000.

Med andre ord er ytelsen allerede bedre i flerkjerne-testen, og trolig minst like bra på enkjerne-testen når GeekBench kjører som ARM-applikasjon i macOS Big Sur og ikke må emuleres.

Annonse
Er trolig minst 20 prosent kjappere enn dette

GeekBench melder også at A12Z har færre kjerner enn den egentlig har, men om dette kun er feil informasjon, eller om testen ikke kan utnytte alle kjernene, er uvisst. Om sistnevnte stemmer, og den kun tar i bruk halvparten av kjernene, er den jo dobbelt så kjapp som MacBook Air.

Uansett hva som er greia her, er det uten tvil mer ytelse å hente ut her, og det trolig ganske mye når vi kombinerer korrekt GeekBench-versjon og den endelige versjonen av macOS Big Sur på ARM.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse